Η ΑΒΒ φέρνει επανάσταση στη διαχείριση της ενέργειας στο σπίτι με την παρουσίαση του ReliaHome Smart Panel. Το σύστημα αυτό, που αναπτύχθηκε μαζί με τη Lumin, δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες σπιτιού να αναλάβουν τον έλεγχο της ενεργειακής τους χρήσης και να εξοικονομήσουν ενδεχομένως χρήματα.

Το ReliaHome Smart Panel προσφέρει πληροφορίες για την ενεργειακή κατανάλωση σε πραγματικό χρόνο μέσω μιας φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής. Οι πληροφορίες αυτές επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες σπιτιού να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις, όπως η ιεράρχηση των συσκευών κατά τη διάρκεια διακοπών για την παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας ή η βελτιστοποίηση των κυκλωμάτων για την αποφυγή υψηλών τιμών ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια των περιόδων αιχμής. Το εφεδρικό δίκτυο του συστήματος με τοπική προτεραιότητα διασφαλίζει τη συνεχή λειτουργία ακόμη και κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος ή διαδικτύου, παρέχοντας στους ιδιοκτήτες σπιτιού αδιάλειπτο έλεγχο.

Ενισχύοντας περαιτέρω την ελκυστικότητά του, το ReliaHome Smart Panel διαθέτει ευρεία συμβατότητα με διάφορες συσκευές τρίτων κατασκευαστών. Αυτό περιλαμβάνει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση με μπαταρίες, ηλιακούς μετατροπείς, φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων και εφεδρικές γεννήτριες. Ειδικότερα, το σύστημα είναι κατάλληλο τόσο για νέες εγκαταστάσεις όσο και για μετασκευή υφιστάμενων ηλεκτρικών συστημάτων, καθιστώντας το μια ευέλικτη λύση για τους ιδιοκτήτες σπιτιού.

Η ABB δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο με τον έξυπνο πίνακα ReliaHome, εφαρμόζοντας επικυρωμένα συστήματα που πληρούν τις πιστοποιήσεις ISO 27001:2013 και IEC 62443-4-1:2018. Αυτό διασφαλίζει την ηρεμία των χρηστών όσον αφορά την ασφάλεια των δεδομένων τους.

Η κατοχή ενός ReliaHome Smart Panel προσφέρει στους ιδιοκτήτες σπιτιού πληθώρα πλεονεκτημάτων. Μειωμένο ενεργειακό κόστος, αυξημένη αποδοτικότητα μέσω της βελτιστοποίησης των κυκλωμάτων και βελτιωμένη διαχείριση διακοπών με παρατεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα. Επιπλέον, ο σχεδιασμός που είναι ανθεκτικός στο μέλλον εξασφαλίζει συμβατότητα με διάφορες τεχνολογίες καθαρής ενέργειας, ανοίγοντας το δρόμο για ένα βιώσιμο σπίτι.

Ο έξυπνος πίνακας ReliaHome ευθυγραμμίζεται με την ώθηση για την απαλλαγή από τον άνθρακα. Ενθαρρύνοντας την ενεργειακή αναβάθμιση και τη στροφή προς τις καθαρές πηγές ενέργειας, η λύση της ABB συμβάλλει στην επίτευξη αυτών των στόχων. Το λανσάρισμα αυτό υπογραμμίζει την αφοσίωση της ΑΒΒ στον οικιακό τομέα. Παραμένει προσηλωμένη στην επιτάχυνση της ενεργειακής μετάβασης μέσω καινοτόμων λύσεων που ενδυναμώνουν τους κατασκευαστές κατοικιών, τους ιδιοκτήτες σπιτιών και τις κοινότητες να βελτιστοποιήσουν τη χρήση ενέργειας και να οικοδομήσουν ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Διαβάστε ακόμη