Διαγωνισμό για την «Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, με αντικείμενο Διαχείριση έργου (Program Management – PM), Τεχνικές, Χρηματοοικονομικές και Νομικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Επικοινωνίας και Προβολής σχετικά με την υλοποίηση του REPowerEU στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας», προκηρύσσει το ΥΠΕΝ.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η ανάθεση συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με την υλοποίηση του RepowerEU στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Συγκεκριμένα, η Σύμβαση θα αφορά στο σύνολο των ενεργειών υποστήριξης των παρεμβάσεων (επενδύσεων και μεταρρυθμίσεων) του Κεφαλαίου του RepowerEU στη βάση μίας ολιστικής προσέγγισης, ήτοι στη διαχείριση και παρακολούθηση των έργων, στις υπηρεσίες Τεχνικού – Χρηματοοικονομικού Συμβούλου, στις υπηρεσίες Νομικού Συμβούλου και στις υπηρεσίες παροχής συμβουλών σε θέματα Επικοινωνίας και Προβολής.

Η σύμβαση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – Next Generation EU. Η συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης, για αμφότερα τα τμήματα, περιλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης, ανέρχεται στο ποσό των 22.893.279,99€, χωρίς ΦΠΑ, ήτοι 28.387.667,19€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Διαβάστε ακόμη