Η Greenvolt Next Greece, ανακοινώνει, με ανάρτησή της στο LinkedIn, ότι ο Διονύσιος Ανάργυρος, αναλαμβάνει τη θέση του Managing Director της εταιρείας, με στόχο να την οδηγήσει στην περαιτέρω ενίσχυσή της στην αγορά, αντικαθιστώντας τον Ruben Carvalho, ο οποίος ηγήθηκε της δημιουργίας και της ανάπτυξης της εταιρείας στην Ελλάδα, από τον Μάρτιο του 2023. O κύριος Ruben Carvalho επιστρέφει στην Πορτογαλία για να αναλάβει νέο ρόλο εκτός του Ομίλου της Greenvolt.

Ο Διονύσιος Ανάργυρος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ενέργειας, ενώ διετέλεσε Commercial Director της Greenvolt Next Ελλάδος, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στη στρατηγική της ανάπτυξη μέχρι σήμερα. O Διονύσιος Ανάργυρος αναμένεται να συνεχίσει τη δυναμική πορεία της εταιρείας, με έμφαση στην παροχή βιώσιμων και καινοτόμων λύσεων για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των ελληνικών επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια των δύο ετών της θητείας του, ο Ruben Carvalho συνέβαλε καθοριστικά στην εδραίωση και ανάπτυξη της Greenvolt Next στην ελληνική αγορά, η οποία υπό την καθοδήγησή του, διεύρυνε σημαντικά τη λειτουργία της και εδραιώθηκε ως ένας από τους κύριους παίκτες στον τομέα της πράσινης ενέργειας και των βιώσιμων ενεργειακών λύσεων στην Ελλάδα.

Η Greenvolt Next Greece είναι το αποτέλεσμα της σύμπραξης του Ομίλου Greenvolt και του Ομίλου Globalsat, συνδυάζοντας άρτια την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Greenvolt στον τομέα της πράσινης ενέργειας, με τη δύναμη και την υψηλή αναγνώριση της Globalsat στον τομέα της τεχνολογίας. Η εταιρεία υποστηρίζει πλήρων τον ενεργειακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων παρέχοντας Λύσεις Χρηματοδότησης και Εγκατάστασης Φ/Β συστημάτων Αυτοπαραγωγής και Ιδιοκατανάλωσης και συμβάλλοντας στη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματός τους.

Ο Όμιλος Globalsat πρωτοπορεί στο χώρο της τεχνολογίας και επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον ταχέως εξελισσόμενο χώρο της πράσινης ενέργειας. Για περισσότερα από 20 χρόνια και με παρουσία σε Ελλάδα, Ρουμανία και Κύπρο, προσφέρει προηγμένες ψηφιακές και βιώσιμες λύσεις που μεταμορφώνουν τις επιχειρήσεις, ενισχύοντας την αποδοτικότητά τους και μειώνοντας το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Ο Πορτογαλικός Όμιλος Greenvolt πρωτοπορεί στην Ευρώπη στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, διαθέτοντας εξειδικευμένες λύσεις ηλεκτροπαραγωγής και ηλιακής ενέργειας, καθώς και μονάδες παραγωγής από βιομάζα. Η Greenvolt ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2021 και έχει καταγράψει εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία, καθώς περιλαμβάνεται στις πλέον αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις παραγωγής πράσινης ενέργειας στην Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμη