Με προσφορές και επιβράβευση για τους καταναλωτές εγκαινιάζεται η περίοδος θέρμανσης από την ΕΚΟ και την BP. Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν προγράμματα εκπτώσεων και bonus για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης, για το διάστημα από τις 15 Οκτωβρίου έως και τις 30 Απριλίου του 2025.

Πιο συγκεκριμένα, η BP προσφέρει σε 100 τυχερούς δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ, κάθε μήνα. Προϋπόθεση για να συμμετέχουν στην κλήρωση είναι να είναι μέλη του προγράμματος BPme και να χρησιμοποιήσουν την κάρτα BPme (φυσική ή ψηφιακή) κατά την αγορά Πετρελαίου Θέρμανσης, με ελάχιστο όριο τα 500 lt.

Επιπλέον, προσφέρει δυνατότητα αποπληρωμής σε έως και 12 άτοκες δόσεις, με πιστωτικές κάρτες Mastercard ή Visa, εκδόσεως Ελληνικών Τραπεζών.

Τα μέλη του προγράμματος BPme με την αγορά Πετρελαίου Θέρμανσης κερδίζουν 0,5 BPme πόντο ανά λίτρο.

Οι καταναλωτές με κάρτες Bonus της Alpha Bank, επωφελούνται από τα παρακάτω προνόμια:

  • 4 Bonus πόντους για κάθε 1€ αγοράς Πετρελαίου Θέρμανσης
  • Κέρδος 100€ στο Πετρέλαιο Θέρμανσης, εξαργυρώνοντας 50.000 Bonus πόντους

Για το ίδιο διάστημα, η ΕΚΟ διαθέτει το πετρέλαιο θέρμανσης της χρονιάς σε 100 καταναλωτές, μέσω κλήρωσης που αφορά μέλη του προγράμματος EKO Smile που θα χρησιμοποιήσουν την κάρτα ΕΚΟ Smile (φυσική ή ψηφιακή) κατά την αγορά Πετρελαίου Θέρμανσης, με ελάχιστο όριο τα 500 lt. Στους 100 τυχερούς επιστρέφεται η αξία της παραγγελίας τους για αγορές από 500 έως 1000 lt σε δωροκάρτα ΕΚΟ και οι κληρώσεις είναι μηνιαίες.

Παράλληλα, η EKO προσφέρει δυνατότητα αποπληρωμής σε έως και 12 άτοκες δόσεις, με πιστωτικές κάρτες Mastercard ή Visa, εκδόσεως Ελληνικών Τραπεζών.

Τα μέλη του προγράμματος EKO Smile με την αγορά Πετρελαίου Θέρμανσης κερδίζουν 0,5 Smile πόντο ανά λίτρο, ενώ με πιστωτικές κάρτες Eurobank, οι καταναλωτές κερδίζουν 1% επιστροφή στο Πετρέλαιο θέρμανσης.

Διαβάστε ακόμη