Η Κωτσόβολος, στις 12 & 14 Οκτωβρίου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών Συσκευών, διοργανώνει μια πανελλαδική δράση ανακύκλωσης μικροσυσκευών, καλώντας μας να ανακυκλώσουμε τις μικροσυσκευές που δε χρειαζόμαστε πλέον στα 74 ειδικά σημεία που βρίσκονται εντός των καταστημάτων της και να κάνουμε REACT για ένα Καλύτερο Περιβάλλον.

Για κάθε μικροσυσκευή που θα παραδίδεται στα ειδικά σημεία ανακύκλωσης στα καταστήματα Κωτσόβολος, οι καταναλωτές θα λαμβάνουν ένα κουπόνι αξίας 5€. Το κουπόνι αυτό θα μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενη αγορά, αξίας άνω των 20€, επιβραβεύοντας την πράξη τους που συμβάλλει σε ένα βιώσιμο μέλλον.

Η Κωτσόβολος διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο ανακύκλωσης μικροσυσκευών στην Ελλάδα, με 74 ειδικά σημεία πανελλαδικά, όπου μπορεί κανείς να αφήσει τις συσκευές του για ανακύκλωση, προωθώντας έτσι τη βιωσιμότητα με δράσεις που συμβάλλουν σε έναν πιο πράσινο, βιώσιμο πλανήτη. Παράλληλα, έχει ανακυκλώσει πάνω από 43 χιλ. τόνους συσκευών από το 2020, σε συνεργασία με την Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., ενώ υπολογίζεται ότι διαχειρίζεται μισό εκατομμύριο συσκευές προς ανακύκλωση ετησίως.

Διαβάστε ακόμη