Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ καλεί τους Μετόχους της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 23η Οκτωβρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ., στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας επί της Λ. Μεσογείων 85, 11526, Αθήνα καθώς και με συμμετοχή από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του θέματος της πώλησης και μεταβίβασης προς τη Masdar Hellas του συνόλου των μετοχών εκδόσεως της «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ» και της σύναψης της σχετικής από 20.6.2024 σύμβασης αγοραπωλησίας μετοχών και δεσμεύσεων μεταξύ της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, της Masdar Hellas και της εταιρείας “MASDAR TRIDENT HOLDING RSC LIMITED” (ως εγγυήτριας υπέρ της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ) και των λοιπών συμφωνιών που περιλαμβάνονται στη Σύμβαση.

Η ισχύς της Σύμβασης και οι σχετικές συναλλαγές τελούν υπό την αίρεση της λήψης των απαιτούμενων εγκρίσεων και των λοιπών αιρέσεων που περιλαμβάνονται στη Σύμβαση. Η Εταιρεία ενημερώνει τους μετόχους ότι είναι δυνατή η συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση και στην ψηφοφορία, πριν και κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, και από απόσταση με οπτικοακουστικά και ηλεκτρονικά μέσα.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την
31η Οκτωβρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. στον ίδιο χώρο και με τον ίδιο τρόπο.

Διαβάστε ακόμη