Η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης στις σχέσεις με τους επενδυτές, αποτελεί  κρίσιμο ζήτημα για τις εταιρείες. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί μια εταιρεία να προσελκύσει κεφάλαια και να βελτιώσει την εικόνα της σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Η Motor Oil με ανάρτησή της στο LinkedIn ανακοίνωσε πως αναδείχθηκε «Καλύτερη Εταιρεία στις Σχέσεις με Επενδυτές» από τον πάροχο ανάλυσης αγοράς και αξιολογήσεων απόδοσης Extel στην ετήσια έρευνα Executive Team. Πέρα από την παραπάνω διάκριση, η Motor Oil αναδείχθηκε και «Καλύτερη Ομάδα στις Σχέσεις με Επενδυτές», ενώ κέρδισε και άλλες διακρίσεις.

Η ανάρτηση της Motor Oil στο LinkedIn: 

«Ανακοινώνουμε με χαρά ότι η Motor Oil αναδείχθηκε «Καλύτερη Εταιρεία στις Σχέσεις με Επενδυτές» και «Καλύτερη Ομάδα στις Σχέσεις με Επενδυτές» από την Extel στην ετήσια έρευνα Executive Team στον τομέα εταιριών Ενέργειας Μικρής και Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης στην περιοχή EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική)

Η Extel (πρώην Institutional Investor Research) είναι κορυφαίος πάροχος ανεξάρτητης ανάλυσης αγοράς και αξιολογήσεων απόδοσης για τα ενδιαφερόμενα μέρη της παγκόσμιας κεφαλαιαγοράς.

Η Motor Oil κατέλαβε την 1η θέση και στις 7 κατηγορίες:

  • Καλύτερος CEO
  • Καλύτερος CFO
  • Καλύτερος Επαγγελματίας Σχέσεων με Επενδυτές
  • Καλύτερη Ομάδα Σχέσεων με Επενδυτές
  • Καλύτερο Πρόγραμμα Σχέσεων με Επενδυτές
  • Καλύτερη Ημέρα Επενδυτών/Αναλυτών
  • Καλύτερο Πρόγραμμα ESG

Επιπλέον, η Motor Oil ανακηρύχθηκε ως μία από τις «Πιο Τιμημένες Εταιρείες» στην έρευνα Executive Team για τις αναδυόμενες αγορές στην περιοχή EMEA, καταλαμβάνοντας την 33η θέση από τις 332 εταιρείες. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους θεσμικούς επενδυτές και τους οικονομικούς αναλυτές για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους στην έρευνα της Extel, και παραμένουμε προσηλωμένοι στην παροχή αξιόπιστης και ουσιαστικής πληροφόρησης προς την επενδυτική κοινότητα».

Διαβάστε ακόμη