Τη δέσμευσή της στην καινοτομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, εστιάζοντας σε τεχνολογίες που ενσωματώνουν τον πραγματικό και τον ψηφιακό κόσμο επιβεβαίωσε η Siemens με την παρουσία της την φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Με την υποστήριξη των σημαντικών επισκεπτών από τη Γερμανία, όπως ο Αντικαγκελάριος δρ. Ρόμπερτ Χάμπεκ και ο Υπουργός Cem Özdemir, η Siemens παρουσιάζει πρωτοποριακές λύσεις μέσω του Industrial Metaverse. Αυτές οι καινοτομίες φαίνεται πως έχουν στόχο να μετασχηματίσουν τη βιομηχανία και τις υποδομές, προσφέροντας πιο βιώσιμες και ανθεκτικές οικονομίες.

Η συνεργασία με τοπικές εταιρείες και συνεργάτες όπως η Acmon Group, AS HELLAS, Olympios Group, PRODEA Investments και SABO S.A. είναι σημαντική, καθώς προωθεί τη συλλογική πρόοδο και την ανταλλαγή τεχνολογικής γνώσης για την ανάπτυξη πιο βιώσιμων και προσβάσιμων λύσεων για την κοινωνία. Το γεγονός αυτό όπως σημειώνει η Siemens προσφέρει μια ευκαιρία για να αντιληφθούμε πώς η τεχνολογία μπορεί να αναδιαμορφώσει την παραγωγικότητα και την βιωσιμότητα σε διεθνές επίπεδο.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Siemens:

«Το ταξίδι μας στην καινοτομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό από τη ΔΕΘ μόλις ξεκίνησε. Με την τιμητική παρουσία του Αντικαγκελάριου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, τιμώμενης χώρας στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, Dr. Robert Habeck, καθώς και του κ. Cem Özdemir, Ομοσπονδιακού Υπουργού Τροφίμων και Γεωργίας της Γερμανίας, εγκαινιάσαμε εχθές, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, το Siemens booth στο Pavilion 13 της φετινής ΔΕΘ.

Τους τιμητικούς προσκεκλημένους υποδέχθηκε και ξενάγησε ο Δρ. Βασίλειος Χατζίκος CEO της Siemens Ελλάδας, μαζί την Siemens. Ακολούθησε σύντομη επίδειξη εικονικής πραγματικότητας από τον κόσμο του Industrial Metaverse από τον Theo Papadopoulos , Head of Siemens Industrial Metaverse Lab.

Δημιουργούμε τεχνολογίες που συνδυάζουν τον πραγματικό με τον ψηφιακό κόσμο και μετασχηματίζουμε τη βιομηχανία και τις υποδομές για ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο αύριο. Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα των εγκαινίων και ο σκοπός της συμμετοχής μας στη φετινή ΔΕΘ η οποία μόλις ξεκίνησε.

Σας περιμένουμε στο Pavilion 13, μαζί με το ισχυρό οικοσύστημα συνεργατών μας Acmon Group, AS HELLAS, Olympios Group, PRODEA Investments, SABO S.A., για να εξερευνήσουμε μαζί τις τεχνολογίες που θα κάνουν τις οικονομίες περισσότερο ανθεκτικές, παραγωγικές και βιώσιμες και τις κοινωνίες περισσότερο προσβάσιμες προς όλους».

Διαβάστε ακόμη