Η ελίν, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «ώθηση», συνεργάζεται με την Aegean Rebreath για την υλοποίηση του προγράμματος «Καμία πηγή ρύπανσης δεν είναι ασήμαντη». Στις 25 Ιουλίου, οι ομάδες της ελίν και της Aegean Rebreath επισκέφθηκαν το νησί της Αμοργού, όπου πραγματοποίησαν εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ενημέρωση των λιμενικών ταμείων και των τοπικών αλιέων σχετικά με την προστασία των θαλάσσιων υδάτων από τη ρύπανση. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η τοπική κοινότητα της Αμοργού ενισχύθηκε με αντιρρυπαντικό εξοπλισμό, δωρεά της ελίν, προκειμένου να ενδυναμωθούν τα μέσα για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος του νησιού. Η ελίν και η Aegean Rebreath συνεχίζουν με δυναμικό τρόπο να συμβάλλουν έμπρακτα στην προστασία των θαλάσσιων υδάτων της χώρας, με στόχο ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Ο επόμενος σταθμός του προγράμματος είναι η Κέα.

«Για μια ακόμα χρονιά, βάλαμε πλώρη για τα νησιά της χώρα μας με την Aegean Rebreath, για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα «Καμία πηγή ρύπανσης δεν είναι ασήμαντη» στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητάς μας «ώθηση».

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου βρεθήκαμε στο νησί της Αμοργού. Εκεί, μαζί με εκπροσώπους του Οργανισμού πραγματοποιήσαμε εκπαιδευτικά σεμινάρια ενημερώνοντας τα λιμενικά ταμεία και τους τοπικούς αλιείς για την προστασία των θαλάσσιων υδάτων από τη ρύπανση. Κατά την επίσκεψή μας στο νησί, δωρίσαμε στην τοπική κοινότητα αντιρρυπαντικό εξοπλισμό με την υπογραφή της ελίν, ενισχύοντας τα εργαλεία του νησιού για την αποτελεσματική προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματός του.

Συνεχίζουμε δυναμικά μαζί με την Aegean Rebreath να εργαζόμαστε έμπρακτα και ουσιαστικά με στόχο καθαρότερα θαλάσσια ύδατα για την χώρα μας, συμβάλλοντας σε ένα μέλλον πιο βιώσιμο. Επόμενος σταθμός μας η Κέα», σημειώνει με ανάρτησή της η ελίν.

Διαβάστε ακόμη