Η Bayer Ελλάς, ξεχώρισε για μία ακόμη χρονιά για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στην εφαρμογή και προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας, κατακτώντας επάξια μια θέση στην ηγετική ομάδα των «The 50 Most Sustainable Companies in Greece» για το 2024, αποσπώντας ανώτατη διάκριση στον τομέα της βιωσιμότητας στην Ελλάδα.

Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν για 7η συνεχόμενη χρονιά από το QualityNet Foundation έχοντας ως κριτήριο αξιολόγησης τον Δείκτη Βιώσιμης Ανάπτυξης «The ESG Index in Greece». Ο εξειδικευμένος σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης οργανισμός ξεχώρισε τις «The 50 Most Sustainable Companies in Greece 2024», με βάση τα κριτήρια ESG: το Περιβάλλον την Κοινωνία, και τη Διακυβέρνηση.

Η Bayer Ελλάς, που ξεχώρισε για την ολιστική της προσέγγιση στην αντιμετώπιση των θεμάτων βιώσιμης ανάπτυξης και υπεύθυνης επιχειρηματικής λειτουργίας, στη φετινή διοργάνωση διακρίθηκε ειδικότερα για το πρόγραμμα Level Up | G4A στην κατηγορία Bravo Market. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υποστηρίζει και συμβουλεύει νεοφυείς επιχειρήσεις διαφορετικής ωριμότητας, με κύριο στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών σε βιώσιμες επιχειρήσεις που μπορούν να αναπτυχθούν οργανικά ή μέσω χρηματοδότησης. Αξίζει επιπλέον να σημειωθεί ότι όλες οι δράσεις της Bayer βρέθηκαν στις υψηλότερες θέσεις ανάμεσα στις εξαιρετικές εταιρικές πρωτοβουλίες.

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Bayer Ελλάς και Επικεφαλής του προγράμματος Level -up | G4A για τη χώρα μας, κυρία Σόνια Μουσαβερέ, δήλωσε σχετικά: «Η παρουσία της Bayer Ελλάς για μία ακόμα χρονιά στις “The Most Sustainable Companies in Greece” επιβεβαιώνει τη στρατηγική δέσμευση της εταιρείας απέναντι στην προαγωγή της βιωσιμότητας και ενισχύει τις προσπάθειές της για συνεπή εφαρμογή των βέλτιστων επιχειρηματικών πρακτικών. Παράλληλα, συνεχίζουμε την έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών και λύσεων, που προάγουν την ευημερία της ανθρωπότητας και του πλανήτη, ώστε να κατέχουμε επάξια μια ηγετική θέση ανάμεσα στις εταιρείες – πρότυπα βιώσιμης ανάπτυξης και υπεύθυνης επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμη