Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ευρωπαϊκής παρουσίασης των νέων μονάδων της σειράς G12R στη Γερμανία, η Tongwei Solar υπέγραψε συμφωνία προμήθειας μονάδων ισχύος 300 MW με την Memodo, έναν ευρωπαϊκό διανομέα φωτοβολταϊκών προϊόντων, συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, σταθμών φόρτισης και συστημάτων θέρμανσης.

Η συμφωνία υπογράφηκε από τον CEO της Memodo Tobias Wenleder και τον αντιπρόεδρο της Tongwei Solar, γενικό διευθυντή του επιχειρηματικού τμήματος φωτοβολταϊκών Yan Li.

Η Memodo είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος διανομέας φωτοβολταϊκών προϊόντων, συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, σταθμών φόρτισης και συστημάτων θέρμανσης στην Ευρώπη, καθιερώνοντας τον εαυτό της ως ηγέτη της αγοράς δίνοντας προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών, τη γρήγορη ανταπόκριση και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Ως ειδικός σε θέματα ενέργειας με παγκόσμια παρουσία, η Memodo έχει ισχυρή επιχειρηματική παρουσία στην Τσεχική Δημοκρατία, την Ιταλία, την Ολλανδία κ.λπ.

Η Tongwei είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία καλύτερων προϊόντων με καλύτερη κατανόηση της αξίας των πελατών. Η Tongwei Solar παρέχει στους πελάτες της ένα επίπεδο υπηρεσιών και ανάπτυξης στο οποίο μπορούν να βασιστούν, αξιοποιώντας την τεχνολογική ισχύ που ενσωματώνεται στα φωτοβολταϊκά προϊόντα της Tongwei Solar και τα πλεονεκτήματα των κυψελών πυριτίου για τη δημιουργία ενός ισχυρότερου κινητήρα για την παραγωγή μονάδων και την έρευνα.

Η μοναδική εγγύηση έξι διαστάσεων της Tongwei διασφαλίζει την αξία του πελάτη καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Τα υψηλά πρότυπα και οι αυστηρές απαιτήσεις που διέπουν τη διαχείριση της ποιότητας των προϊόντων βοηθούν την Tongwei Solar να ασκεί τον απόλυτο έλεγχο του συστήματος διασφάλισης ποιότητας από την αρχή έως το τέλος, με πιο ορατή την εγγύηση έξι διαστάσεων για την επιλογή και τον έλεγχο των εισερχόμενων υλικών, τη διαχείριση της διαδικασίας παραγωγής, τις πιστοποιήσεις δοκιμών πολλαπλών περιβαλλόντων, τις διαδικασίες του συστήματος ποιότητας, την επιθεώρηση της ποιότητας των αποστολών και τις επαγγελματικές υπηρεσίες για τους πελάτες. Ένα ισχυρό σύστημα διασφάλισης ποιότητας διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των μονάδων και την ασφάλεια των συμφερόντων των πελατών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Tongwei Solar Yan Li, ο οποίος μίλησε στην τελετή υπογραφής, «Η συνεργασία με τον εξαιρετικό γερμανικό χονδρέμπορο Memodo αποτελεί τιμή για την Tongwei και θα ωφελήσει τους πελάτες στην ευρωπαϊκή αγορά, οι οποίοι θα αποκτήσουν καλύτερη πρόσβαση στα έξυπνα, τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική να κερδίσουμε περισσότερη παγκόσμια αναγνώριση με τη βοήθεια της Memodo και να συμβάλουμε σε μια κοινωνία μηδενικών εκπομπών άνθρακα».

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Memodo, Tobias Wenleder, «η ενδελεχής έρευνα σχετικά με τις τάσεις της αγοράς ενημέρωσε την επιλογή της Memodo να συνάψει μακροπρόθεσμη συνεργασία με την Tongwei Solar και να προωθήσει τα προϊόντα της εταιρείας στην Ευρώπη. Το μέλλον επιφυλάσσει βαθύτερη συνεργασία για τους δυο μας, καθώς ζωγραφίζουμε την ευρωπαϊκή αγορά στην Tongwei Orange».