Η E.ON έφτασε σε ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία προς τη δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα: η εταιρεία διαθέτει πλέον μισό εκατομμύριο σημεία φόρτισης στην Ευρώπη, σύμφωνα με το ceenergw.news.

«Οι πελάτες της E.ON Drive μπορούν πλέον να φορτίζουν άνετα τα ηλεκτρικά τους αυτοκίνητα σε περισσότερα από μισό εκατομμύριο σημεία φόρτισης – σε 14 ευρωπαϊκές χώρες. Το άγχος για την αυτονομία δεν αποτελεί πλέον ζήτημα σήμερα και ακόμη και οι μεγαλύτερες διασυνοριακές διαδρομές δεν αποτελούν πρόβλημα με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Με αυτόν τον τρόπο προωθούμε την ενεργειακή μετάβαση στις μεταφορές», εξήγησε ο Filip Thon, Διευθύνων Σύμβουλος της E.ON Energie Deutschland.

Το δίκτυο φόρτισης της E.ON εκτείνεται από τη Νορβηγία έως την Ιταλία και από το Ηνωμένο Βασίλειο έως την Πολωνία, ενώ προγραμματίζονται και άλλες χώρες. Η E.ON προσφέρει το Drive Comfort, καθιστώντας εύκολη και βολική την εύρεση σταθμών φόρτισης. Στους σταθμούς φόρτισης που διαχειρίζεται η E.ON, οι οδηγοί EV φορτίζουν με 100% πράσινη ηλεκτρική ενέργεια.

Η E.ON στοχεύει να υποστηρίξει τους ιδιώτες και τις εταιρείες στη μετάβαση στη βιώσιμη οδήγηση με την προσφορά της για φόρτιση 360°. Αυτή περιλαμβάνει τη φόρτιση σε δημόσιους χώρους, wallboxes για το σπίτι, επίσης σε συνδυασμό με ηλιακά συστήματα, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις για εταιρείες.

Διαβάστε ακόμη