Η Vestas έλαβε παραγγελία 72 MW από την Denker & Wulf AG για το αιολικό έργο Holtsee στο Schleswig-Holstein της Γερμανίας. Η Vestas θα παραδώσει δέκα ανεμογεννήτριες V162-7,2 MW και η παραγγελία περιλαμβάνει την προμήθεια, παράδοση και θέση σε λειτουργία των ανεμογεννητριών, σύμφωνα με το reve.

«Αυτή η παραγγελία από τον πελάτη Denker & Wulf AG υπογραμμίζει την αποτελεσματική τεχνολογία της πλατφόρμας EnVentus, καθώς η V162-7,2 MW είναι η τέλεια επιλογή για την τοποθεσία, παρέχοντας υψηλή ετήσια παραγωγή και εξαιρετικό ενεργειακό κόστος για τον πελάτη μας», λέει ο Sulai Fahimi. Αντιπρόεδρος των κεντρικών πωλήσεων της Vestas: «Είμαστε ευτυχείς που μας ανατέθηκε το έργο αυτό και, ως εκ τούτου, που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την Denker & Wulf, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές έργων στη γερμανική αγορά, και προσβλέπουμε σε επιτυχημένες μελλοντικές συνεργασίες».

«Απαιτούνται νέες και αποτελεσματικές τεχνολογίες για την καλύτερη αντιμετώπιση των μεταβαλλόμενων προκλήσεων της ταχέως αναπτυσσόμενης αγοράς αιολικής ενέργειας», δήλωσε ο Torsten Levsen, Διευθύνων Σύμβουλος της Denker & Wulf AG. «Με τη νέα πλατφόρμα EnVentus, η Vestas μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μας για την αντιμετώπιση των οικονομικών προκλήσεων με τεχνική ευφυΐα».

Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής, η Vestas θα συντηρεί τις ανεμογεννήτριες στο πλαίσιο μιας 20ετούς σύμβασης παροχής υπηρεσιών Active Output Management 5000 (AOM 5000), η οποία έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει τη βελτιστοποιημένη απόδοση των περιουσιακών στοιχείων.

Διαβάστε ακόμη