Το εργοστάσιο της Siemens Energy στη Βουδαπέστη διεύρυνε το χαρτοφυλάκιό του, αρχικά με την παραγωγή καυστήρων αεριοστροβίλων στο νέο πολυλειτουργικό κέντρο, σύμφωνα με το ceenergy.news.

Δεύτερον, με το πρόγραμμα διπλής εκπαίδευσης της εταιρείας, το οποίο μαζί με το Κέντρο Εκπαίδευσης Siemens Energy αποτελεί ένα καλό παράδειγμα γόνιμης συνεργασίας μεταξύ των φορέων της βιομηχανίας και των πανεπιστημίων. Το έργο δημιούργησε 25 νέες θέσεις εργασίας στην εγκατάσταση της Βουδαπέστης και 430 εργαζόμενοι έλαβαν μέρος στην εκπαίδευση για την ανάπτυξη τεχνικών και ψηφιακών ικανοτήτων για την παραγωγή κεφαλών καυστήρων στροβίλων.

Τέλος, ένα φωτοβολταϊκό πάρκο 1,5 μεγαβάτ (MW) ολοκληρώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος διάσωσης εργοστασίων.

Σύμφωνα με τον Ουγγρικό Οργανισμό Προώθησης Επενδύσεων, το τριμερές επενδυτικό πρόγραμμα είναι αξίας άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ, με κρατικό κονδύλι άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ και θα ανοίξει μια νέα εποχή για την ουγγρική θυγατρική και θα ενισχύσει τη θέση της εντός της Siemens.

Ο κατάλογος των επενδύσεων που έχουν προγραμματιστεί μέχρι το 2025 δεν έχει τελειώσει ακόμα και η Siemens Energy ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στην Ουγγαρία στην κατασκευή και την παραγωγή μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Διαβάστε ακόμη